Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Ořechový koláč bez mouky
Dýňový prívarok
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Vaječná omeleta se zeleninou
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Gulášová polévka s mrkví
Patizonové nudličky s masem
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem