Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Zelný salát s křenem
Pravý upírský bramborák
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Pravé řecké Pasticcio
Rebarborový koláč s pudingem
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Salát z rukoly s lososem
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Letní rybí polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger