Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Výborná omáčka na špagetky
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Vepřový tokáň
Pohankový salát
Rychlá vajíčková pomazánka s…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Kuřecí prsa s cuketou
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Celer smažený v kořeněné tempuře
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi