Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Ledový salát se smetanou
Vejce na maďarský způsob
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Domací houstičky
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Šafránové rizoto s cuketami
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Bryndzová pomazánka II.
Větrníky na plech - karamelové řezy
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi