Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Rebarborový džem s ananasem
Bramborové pusinky (1922)
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Vajíčková pomazánka z lučiny
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Chia dezert s mangem
Rumové kuličky nepečené a snadné
Pomazánka z červené řepy I.
Gratinovaný květák
Zapečené brambory s uzeným
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi