Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Houbová směs na topinky
Starodávné buchty
Crème Brûlée
Karamelový dort
Dýňový koláč famózní
Květák - nakládaný, sterilovaný
Pečené kuřecí žaludky
Grilovaná krkovička se zeleným…
Meruňkové bonbony
Čočková polévka se slaninou
Mexická tortilla se zelným salátem
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Polévka z červené řepy
Dýňové muffiny
Strouhaný kakaový koláč
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami
Tvarohové řezy s mákem