Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Zapékané plněné brambory
Cheesecake IV.
Těstoviny s brokolicí raz dva
Krevety s rýžovými nudlemi
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Pórková polévka s mrkví
Kuře v hořčičné kari marinádě
Zapečený lilek s tuňákem
Zeleninová bramboračka
Citronové těstoviny s hráškem a…
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou