Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Brokolice na španělský způsob
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Zapečené kuře na žampionech
Zapečené brambory se zelím
Hrachová, čočková, fazolová se…
Výborná tvarohová pomazánka
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Americké palačinky s horkými jablky
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě