Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Medové řezy alá falešný medovník
Kančí gulášek od Veru
Banánovo - čokoládové řezy
Meruňkový perník
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Žampionové placičky (karbanátky)
Chřestová omeleta
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem