Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Bomba na letní vedra
Špagety se sojovým masem
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Dršťková polévka z vepřových žaludků
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Rigatoni s chřestem
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Zeleninový vývar
Mexický těstovinový salát
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…