Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Kotlety (řízky) v alobalu
Smetanový dortík
Králík v zelenině s hořčicí
Ovarová polévka se zeleninou
Králík na hořčici II
Červená čočka se zeleninou (salát)
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Jednoduché švestkové knedlíky -…
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami