Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Piškotová bábovka
Zapékaná kapusta s rýží
Kuře v jogurtové marinádě II.
Pikantní smažené tvarůžky
Gyros s tzatziky
Mexický předkrm Guacamole
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki