Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Tuňákový salát II.
Kapr pro paní Jarčuškovou
Pařížské rohlíčky od Dáši
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Těstoviny s řepou - zapékané
Pečená dýně
Čočkové minestrone
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou