Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Nakládaný bůček
Vaječná pomazánka II.
K - Nadívaná kuřecí stehna
Smažený tvarůžek v hermelínu
Česneková růžičková kapusta se…
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Dušené zelí - zadělávané
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki