Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Masové kuličky v omáčce z Ikea
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Kretské tzatziky
Vynikající tvarohové lívance
Ovocný koktejl
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Kávový dort (řez) s pudinkem
Jednoduchá lososová pomazánka
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki