Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Žravé řezy
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Maso s paprikovou omáčkou
Dalamánky z chleba
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort