Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Krupicové flameri
Cuketový koláč II.
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Pečená zelenina na lžíci oleje
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Růžičky z listového těsta
Nejlepší banánová bábovka
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Zelňačka III.
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki