• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • 0,50
      ks celer
    • 0,50
      ks cuketa
    • 4
      plátek slanina
    • 200
      ml smetana
    • 5
      ks brambory malé
    • sůl podle chuti
    • pepř drcený podle chuti
    • kari podle chuti
    • olivový olej PL na smažení, 3-4 PL na zapečení

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si připravíme zeleninu. Očištěnou půlku celeru, půlku cukety a brambory (u cukety i brambor necháme slupku) nakrájíme na kostky a vložíme do vyššího pekáčku. Přidáme 3-4 PL olivového oleje, sůl, pepř a cca 3 lžičky kari. Vše promícháme a dáme péct na 10 minut do trouby vyhřáté na 200 stupňů.
2
Mezitím si připravím maso. Obě kuřecí prsa rozkrojím na asi 3 kousky (dle velikosti prsíček). Maso osolím, opepřím. Rozehřeju si pánev se lžící olivového oleje a jakmile je rozehřátá, vložím kousky masa. Smažím zprudka z každé strany asi 3-4 minuty pěkně dozlatova. Po dosmažení obalím každý kousek masa kouskem slaniny.
3
Obalené kousky masa přidám do pekáčku k zelenině a celé to zaleju smetanou (můžu smetanu nejprve vlít do pánvičky, kde se pěkně smíchá se šťávou z masa a potom vlít do pekáčku). Celé to peču ještě přibližně 15 minut, dokud se neopeče slanina.
4
Jídlo se výborně hodí na oběd či večeři. =)
5
Přeji dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka podle Míry s neobvyklou přílohou

Kuřecí prsíčka podle Míry s…

Kuřecí prsíčka s fenyklem

Kuřecí prsíčka s fenyklem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ostatní Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Oběd Večeře Pečení Smažení Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Cuketa Kari Kuřecí prsa Olivový olej Pepř drcený Slanina Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Vařené mušle

Vařené mušle

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami

Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Brownies - vláčné a kypré :-)

Brownies - vláčné a kypré :-)

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

83
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
30
Yellow Apple
Yellow Apple
25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
23
Vaječná tlačenka
Vaječná tlačenka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Zapečená kuřecí prsa se sýrem
Zapečená kuřecí prsa se sýrem
Zapečená kuřecí prsa se špenátem
Zapečená kuřecí prsa se špenátem
Zapečená kuřecí prsíčka
Zapečená kuřecí prsíčka
Zapečená kuřecí rolka II.
Zapečená kuřecí rolka II.
Zapečená kýta na česneku se smetanou
Zapečená kýta na česneku se smetanou
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
  • Recepty.cz
  • Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact