Kovy, taky sem nevedela proc to mam strkat do hrnce :-P ale jelikoz sem kuchta zbehla tak sem to hbyte frkla na panvicku. Mela sem Jen merunky :( ale stejne to bylo jamozni. Priste na to hodim taky sejra.
Kovy vy zřejmě budete ten typ ,co připálí i čaj ;) co... prý pošahanej recept,no spíš pošahaný umělec- neumělec...
Kovy, co na tom nechápete? Asi reakci nepřečtete, ale pro běžnýho smrtelníka je recept normálně čitelný. Vy nemáte hrnec kam se vám vlezou 4 plátky masa? Proč by se to nemohlo péct v hrnci? Spíš další pošahanej komentář
Dobrý den, z reakce přispěvatelky Elly si nic nedělejte, (ač mě to skutečně rozesmálo); skutečně existuje Kuchařka pro muže ( nevím, zda to je přesný název), kde je přesně technicky popsáno, co pro uvaření potřebujete. Od výčtu nádob,, nástrojů ( nože, lžíce...) až po vlastnictví trouby, pánve, grilu.... nezoufejte, vařte, experimujte..... S přáním hezkého dne BzL
Jestli to spíš nebude dalším pošahaným pánem tvorstva, kterému nedojde, že se kuřecí prsíčka nemusí cpát do kastrolu všechny najednou, ale postupně :-D A poté je opečené dá do pekáče ve kterém bude péct. Strašně složitá věc to vaření, co? Není nad muže, kterému nedojdou základy v kuchyni. Opravdu si myslíte, že se kuchařky musí psát jako pro debily?? S přesným postupem typu: vyndáme kastrol, dáme na kamna, zapneme kamna, atd. atd. :-D ;-)
Jak mám do kastrolu narvat čtyři kuřecí plátky abych je opekl? :-D A pak to mám péct jako v tom kastrolu? Další pošahanej špatně popsanej recept...
Dneska jsme meli prsicka k veceri, vyborny recept - pouze misto broskvi jsem pouzila kompotovane merunky a take jsem pridala cerstve zampiony. Pred dopecenim jsem vse zasypala syrem. Dekuji za recept. Hodnotim za 1!!!
Výborné i s lehkým připálením.
tak tohle delam casto, mame to moc radi, misto citronu pokladam platek syra, rikame tomu "kozicky nasi babicky" :-)))