• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečená jablka v cideru s ostružinami
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená jablka v cideru s ostružinami

0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 75 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená jablka v cideru s ostružinami
Zapečená jablka v cideru s ostružinami
Zapečená jablka v cideru s ostružinami
Zapečená jablka v cideru s ostružinami
Zapečená jablka v cideru s ostružinami
Zapečená jablka v cideru s ostružinami
Zapečená jablka v cideru s ostružinami
5fotografií
Nahrát fotku
 

Jablka svařená spolu se ciderem doplněná o ostružiny s červeným vínem a chutnou drobenku. Tento netradiční dezert plný ovoce si určitě rychle zamilujete.

Suroviny

8 porce
    • 50
      g máslo
    • 50
      g cukr
    • 70
      g hrubá mouka
    • 6
      ks suchar
    • citronová kůra
    • moučkový cukr
    • 1
      kg jablka
    • 100
      g cukr krupice
    • 700
      ml cider
    • 400
      g ostružiny
    • 200
      ml červené víno

Postup přípravy receptu

1
Jablka překrojte na poloviny a zbavte jádřinců. Zalijte v hrnci cidrem a přisypte cukr. Přiveďte k varu, plamen stáhněte na minimum a za občasného promíchání duste asi 10 minut doměkka.
2
Červené ovoce stejným způsobem svařte s vínem, podle potřeby doslaďte. Z másla, cukru a mouky vypracujte drobenku. V té obalte nalámané suchary nebo tvrdé sladké pečivo. Ostružiny naskládejte do formy, na ně urovnejte jablka, rozložte suchary a nasypte zbytek drobenky.

RADA: Jak poznat opravdové máslo?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Crumble s jablky

Crumble s jablky

Crumble s ostružinami

Crumble s ostružinami

Crumble s meruňkami

Crumble s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Džusy a mošty
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cider Citronová kůra Cukr Cukr krupice Hrubá mouka Jablka Máslo Moučkový cukr Ostružiny Suchar

Domácí zdravé müsli: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Černá buchta jednička

Černá buchta jednička

Hrachová polévka s domácími houstičkami

Hrachová polévka s domácími…

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Česnečka pro labužníky

Česnečka pro labužníky

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Francouzské brambory

Francouzské brambory

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou a sýrem

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Domácí zdravé müsli: Deník veganky

Poslední sledované recepty

515
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
399
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
39
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
29
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Krupicový dezert se…
24
Kozí (beraní) rohy - sterilované
Kozí (beraní) rohy -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz Odhalení s rakovinou bojující Něrgešové: Dojemné záběry ze stříhání vlasů!

Odhalení s rakovinou bojující Něrgešové: Dojemné záběry ze stříhání vlasů!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Zapečená červená čočka s kuřecím masem a mozzarellouu
Zapečená červená čočka s kuřecím masem…
Zapečená hlíva s nivou
Zapečená hlíva s nivou
Zapečená jablka s vanilkovým přelivem
Zapečená jablka s vanilkovým přelivem
Zapečená jahodová zmrzlina
Zapečená jahodová zmrzlina
Zapečená krabí pochoutka
Zapečená krabí pochoutka
Zapečená králičí haše
Zapečená králičí haše
  • Recepty.cz
  • Zapečená jablka v cideru s ostružinami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact