Moc mě to nenadchlo...to zapékání na konci nemá žádný význam, akorát to jídlo vysušilo a to jsem tam dala dost tuku.
Moc nám chutnalo, i když přítel trochu přesolil :-\ - zjemnili jsme každou porci lžičkou zakysané smetany a nemělo to chybu.
Tak jo, jdu nakoupit...
Nebylo by dobré, kdyby se to zalilo zakysanou smetanou? Myslím, že by to nebylo tak suché.
Tak jsem to dneska zkoušela k večeři - a musím říct, fakt výborné.Akorát jsem nedávala klobásu, ale zbytek králičího masa a cibuli jsem dala smaženou sušenou a přidala kys.zelí. Výborné!!!
tiez som pridala zemiaky a podavala s volskym okom,dobry obedik.
Jeto supr jidlo.
Dělávám něco podobného, dobré je přidat brambory, které třeba zbyly. Pak sypu ještě sýrem.
Tak tohle dnes odpoledne určitě vyzkouším. Dík za dobrý nápad