• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečená čočka bleskovka
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená čočka bleskovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená čočka bleskovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • čočka
    • kabanos
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • sůl
    • grilovací koření
    • provensálské bylinky
    • 1
      ks masox
    • máslo
    • koření na hranolky a na rožnění

Postup přípravy receptu

1
Dopředu namočenou čočku (nemusí být, jde to v tlakáči) uvaříme do měkka ve vodě a s kostkou slepičího bujónu. Mezitím osmahneme cibulku, kabanos nakrájený na kostky, přidáme koření a nakonec namačkaný česnek. Do vymazané formy dáme uvařenou čočku a smícháme s masovou směsí, pak už jen dáme zapéct do trouby, aby byl povrch křupavý.
2
Podáváme s chlebem a okurkou nebo kysaným zelím. (Je dobré dát hodně tuku do masové směsi, aby pokrm po pečení nebyl vysušený!)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená červená čočka s kuřecím masem a mozzarellouu

Zapečená červená čočka s kuřecím…

Bábovka "bleskovka"

Bábovka "bleskovka"

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova | 2. 2. 2012 11:04

    Moc mě to nenadchlo...to zapékání na konci nemá žádný význam, akorát to jídlo vysušilo a to jsem tam dala dost tuku.

  • zuzazbrtve | 5. 2. 2011 11:41

    Moc nám chutnalo, i když přítel trochu přesolil :-\ - zjemnili jsme každou porci lžičkou zakysané smetany a nemělo to chybu.

  • Jindřich Osmý | 6. 8. 2007 17:27

    Tak jo, jdu nakoupit...

  • Iveta Bílková | 7. 12. 2006 07:57

    Nebylo by dobré, kdyby se to zalilo zakysanou smetanou? Myslím, že by to nebylo tak suché.

  • Pavla P. | 6. 12. 2006 21:21

    Tak jsem to dneska zkoušela k večeři - a musím říct, fakt výborné.Akorát jsem nedávala klobásu, ale zbytek králičího masa a cibuli jsem dala smaženou sušenou a přidala kys.zelí. Výborné!!!

  • Barbora Polakova | 1. 4. 2006 21:26

    tiez som pridala zemiaky a podavala s volskym okom,dobry obedik.

  • pavel kocourek | 22. 3. 2006 15:58

    Jeto supr jidlo.

  • Monika | 18. 12. 2005 08:30

    Dělávám něco podobného, dobré je přidat brambory, které třeba zbyly. Pak sypu ještě sýrem.

  • dajka | 16. 12. 2005 10:07

    Tak tohle dnes odpoledne určitě vyzkouším. Dík za dobrý nápad

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny
Pokrmy Z luštěnin Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Čočka Grilovací koření Kabanos Koření Máslo Masox Provensálské bylinky Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Hamburská vepřová kýta

Hamburská vepřová kýta

Smažená hlíva

Smažená hlíva

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Tortilla plněná mletým masem

Tortilla plněná mletým masem

Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Limoncello

Limoncello

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

63
Ořechové úly a tučňáčci
Ořechové úly a tučňáčci
44
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
25
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
19
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Její partner už je minulost! Burešová představila nového chlapa

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Těžké období pro Kamilu Magálovou: Smrt hned tří blízkých lidí!

Těžké období pro Kamilu Magálovou: Smrt hned tří blízkých lidí!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

  • Recepty.cz
  • Zapečená čočka bleskovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact