• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečená brokolice do remosky
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená brokolice do remosky

autor: polmari
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená brokolice do remosky
Zapečená brokolice do remosky
Zapečená brokolice do remosky
Zapečená brokolice do remosky
Zapečená brokolice do remosky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks brokolice
    • 2
      ks cibule
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      kelímek sladká smetana
    • 100
      g sýr
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      špetka muškátový oříšek
    • máslo na vymazání remosky
    • 6
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
2
Brambory, cibuli, rajčata a česnek nakrájíme na plátky. Brokolici rozebereme na růžičky.
3
Remosku vymažeme máslem. Dno a stěny poklademe plátky brambor, osolíme a opepříme. Poklademe plátky rajčat, na ně dáme plátky cibule, posypeme plátky česneku a opět dáme brambory (osolíme a opepříme) a pokračujeme druhou vrstvou rajčat, cibule a česneku - na ni dáme brokolicové růžičky a postrouháme muškátovým oříškem. Pozor !!! Brokolice nesmí být příliš vysoko, aby se při zapékání nespálila.
4
Celé dílo zalijeme sladkou smetanou, mezery mezi brokolicovými růžičkami vyplníme strouhaným Eidamem (nebo jiným sýrem dle chuti) a dáme zapékat na 60 min. Po této době necháme ještě nejméně 10 minut stát v odkryté remosce, aby se vše dokonale spojilo a pokrm se při servírování nerozpadal.
5
Dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brokolice se slaninou (nejen) z remosky

Brokolice se slaninou (nejen) z…

Brokolice alá brokolice

Brokolice alá brokolice

Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vegetariánské a zdravé Zelenina
Pokrmy Zdravě i chutně Ze zeleniny Bezmasá jídla Červenec Srpen Září Říjen Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brokolice Česnek Cibule Máslo Muškátový oříšek Pepř mletý Rajčata Sladká smetana Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Medovník V.

Medovník V.

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Valentýnský řez

Valentýnský řez

Hasenöhrl (zaječí uši)

Hasenöhrl (zaječí uši)

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

136
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
101
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
93
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
84
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
81
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Změna je život! Nová image Kostkové vyráží dech

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

Svatba Janise Sidovského a Pavla Vítka: Žilková (63) s tajemným doprovodem!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Další doporučené recepty:

Zapečená bramborová kaše s vejci
Zapečená bramborová kaše s vejci
Zapečená bramborová kaše se zelím
Zapečená bramborová kaše se zelím
Zapečená brokolice
Zapečená brokolice
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Zapečená brokolice s těstovinami
Zapečená brokolice s těstovinami
Zapečená brokolice s uzeným lososem
Zapečená brokolice s uzeným lososem
  • Recepty.cz
  • Zapečená brokolice do remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact