Vychutnejte si báječnou zapečenou bramborovou kaši se zelím. Přidejte šunku, zalijte jogurtem, posypejte sýrem a za pár minut je hotovo. Tuto lahodu si zaručeně oblíbíte.
RADA: Jak na bramborovou kaši z pečených brambor?
Zapečená bramborová kaše
Slavnostní bramborová kaše
Zapečená bramborová kaše s vejci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Recept jsem dělala s uzeným masem a je to moc dobroučké. Chválím.
Smažené sýrové placičky
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Červené zelí II.
"Péřová" bublanina
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Jidáše - drobenkové
Chléb z domácí pekárny
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem