Tuhle dobrotu jsem jedla u kamarádky (možná tam nebyla ta kysaná smetana), plnila s ní paštičky z listového těsta. Bylo to móc dobré,
Patricku,proto tam pisu o mlade zelene cibulc,ta tam vynikne nejlepe,jak chutove,tak opticky. Klasicka zluta cibule je nouzovka.cervena cibule muze byt,ale diky barve nebude salat vizualne nijak zvlast zajimavy a u nas se ji i ocima....
Když nebude čas, tak bych tohle mohl někdy udělat ke svému arabskému chlebu (recept jsem teprve přidal, takže ještě čeká na schválení :-) ). Jinak si myslím, že by v tom byla dobrá i červená cibule. Klasickou žlutou bych tam já osobně spíše nedával, při větší konzumaci je až trošku moc štíplavá...
Tak tohle určitě vyzkouším. Chodím na něj, když mě popadne chuť na něco dobrého, ale nikdy mě nenapadlo,že by to šlo udělat doma. A zkusím přidat trochu drceného tuňáka. Já na něj totiž chodím do rybárny :-))