Výborný, zvlášť když jsem vyzkoušela variantu s česnekem a majoránkou místo tymiánu, díky za dobrý tip. Neměla jsem moc času, tak jsem použila hotové listové těsto a fungovalo jako vždy skvěle.
Lidé jsou obdivuhodné dostanou recept a prostě budou propagovat to co mají rády tak do originál receptu naperou česnek a majoránku no a každý to co má rád až s toho bude bramborák nebo jitrnice. :'(
Myslela jsem si, jak to bude divně chutnat, ale bylo to skvělé! Ještě hodinu jsem se olizovala ;-)
Je výborný. Neměla jsem kysanou smetanu - dala jsem normální, ale těsně před politím koláče jsem ji okyselila citronovou šťávou.Co se týče obměn - ráda bych ještě přidala česnek a místo tymiánu majoránku. Mám vyzkoušeno, že oboje je k houbám výborné.
Ano něco jako quesche, je u nic se smetana zavárří do zhoustnuti a po mirném vychladnuti se do ni pridávají zloudky tak aby se hned nesrazily. Doplnil bych tento recept bud o cibulku at jarní nebo normální. jinak dobré,
tohle mi pripomina francouzsky queche. je to moc dobre. akorat tam jeste pridavam rozslehane vajicko. a napln muzete delat z jakychkoliv surovin. davam jednicku.