tak jsem včera dělala a dnes jsem to měla k obědu. sice nevím jestli to nazývat gulášem,ale to je detail. dávám za 1, mě chutnalo, bylo to lehké, rychlé. dle rad jsem dala masox a příště možná udělám obměnu, že přidám kuřecí maso, podáváno s těstovinou . ukládám do receptů a děkuji :-)
Místo sladké jsem tam dal zakysanou smetanu, protože jsem neměl sladkou a nechtělo se mi do obchodu. Bylo to dobré i tak.
Byl výborný závám za jedna,ale potom to mytí nádobí...
Takto podobně děláme již několik let růžovky. Včera jsme to zkusily ze žampiónů a chce to opravdu na dochucení přidat masox. Bylo to výborné, dnes jsem si to dal znovu a místo knedlíků jsem jako přílohu použil těstoviny. Nemá to chybu!!!
Dnes jsem recept vyzkoušela,je SUPER,doufám,že rodině bude taky chutnat.Těším se na léto,až to vyzkouším z čerstvých hub.
Dá se to vylepšit přidáním masoxu do základu, to mlíko se dá nahradit vodou a je to potřeba fakt dobře provařit po zahuštění, jinak to vskutku nemá chuť.
Zkusila jsem je dobrý,ale z lesních hub musí být lepší.Přidala jsem prášek ze sušených hub,který si připravuji, když je dost hub.Výborně to dochutil !Zkuste.
Lukáš, šampiňóny sú na takéto jedlo dosť nevýrazné. Urobte v lete z lesných húb a uvidíte, že je to ozaj dobrota.
udělal jsem to jak se tu píše a nemá to žádnou chuť.
Mouku jsem rozmixla už v mlíce, provařila a smetanu dala až na konec. Když je mouka provařená pořádně, smetana se nikdy nezdrcne.Jinak dobrota.
Zkoušela jsem včera. Přidala jsem také anglickou slaninu a gulášek byl výborný, dávám za 1!
Guláš?Je to spíš houbová omáčka s paprikou,no dobrý,ale že bych byla nějak nadšená,tak to teda ne!
Dobrota, ale z cervenych kozaku je lepsi.
Guláš jsem vyzkoušela - všem doporučuji, je vynikající, velmi dobrý s houskovým knedlíkem a ještě lepší s chlebem
Bylo to dobre, diky.
jasne na slovensku sa to varí naozaj hojne, tiež to robím, ale zo zakysanou smetanou, šlahačka je určite tiež dobrá, jedávame to s cestovinou, je to velmi chutné, rýchle ahlavne lacné jedlo..:)
Moc dobré a v létě dělám z jakékoliv směsi lesních hub co najdem, v zimě zase žampiony. Přílohu těstoviny nebo knedlík.
Moc chutné, výborné!!K cibulce jsem přidala 3 plátky (nakrájené na kostičky) anglické slaniny. Šlehačku jsem neměla, místo ní jsem do směsi vmíchala kysanou smetanu. Těstoviny jako příloha a škoda, že nic nezbylo na večeři. Za 1!
zkusila jsem knedlík i těstoviny,ale knedlík vede,gulášek je perfektní
víte co bude u nás v sobotu k obědu? a bramboráčky k tomu vypadají velmi lákavě!
Včera jsem to zkusila a mohu potvrdit, že je to moc dobré. Udělala jsem k tomu bramboráčky a musím říci, že je to SUPER.
Prekvapila me chut, zampiony se mi zdaji malo vyrazne, ale v teto uprave chutnaly opravdu skoro jako prava houbovka. Doporucuji! A znovu zduraznuji CASTO MICHAT, protoze jsem to malem neuhlidala... Podavala jsem s testovinama a vsem moc chutnalo. Pile
Ani nevím odkud se vzal a ani nevím,že byl v televizy,ale manželka se ho naučila od mé mamky a kde ho získala ona se musím zeptat.Každopádně nebyl tady v kuchařce a je moc dobrý.
Tuto houbovku vařil před lety v televizním pořadu Vařím, vaříš, vaříme jeden slovenský herec, ale recept jsem ztratila, je to velká dobrota, jsem ráda, že jste ho sem napsal. Díky !!