Z vajec, mléka a hladké mouky uděláme palačinkové těsto, které okořeníme. Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme do těsta v takovém poměru, aby zhruba jedna palačinka obsahovala jeden nakrájený žampion. Smažíme na rozpáleném oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Adéla Pechancová
|30. 5. 2009 11:37
Super jsou klasicky udělané palačinky napůl přehnuté plněné dušenými hřiby na cibulce... nahoře to potírám tatarkou. Mňam :-)
Anonym
|21. 5. 2006 09:30
P.Míšo,jste zkušená kuchařka,myslím,že to bez problémů zvládnete..:o)) Pak mi dejte vědět,jestli to stálo za to..:O))
Michaela Atherton
|20. 5. 2006 20:26
Davam vam za pravdu pani Jano. Uz vcera jsem nad timto receptem premyselela a jelikoz jsem si koupila cerstve zampiony, rozhodne jdu do toho! Jen doufam, ze se mi povede to testo, palacinky jsem po pravde jeste nikdy nedelala...
Jana Kutačová
|20. 5. 2006 20:17
To se musí vyzkoušet.Možná by to bylo dobré i s čerstvými hříbky.Už aby houbičky rostly...:o))