Žampiony nakrájíme nadrobno a na trošce oleje vydusíme spolu s kmínem. Je důležité, aby byly houby opečené dozlatova a neměly žádnou vodu. Do vychladlých žampionů přimícháme máslo a taveňák, osolíme, opepříme a dochutíme čerstvou petrželí, nebo pažitkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
lumen L
|9. 1. 2007 13:18
Zní to skvělě, dneska to vyzkouším, ale to máslo...nějak intuitivně ho měním aspoň za pomazánkový máslo;-)
eviku
|1. 11. 2006 20:01
Jiná varianta: podusit žampióny s drceným kmínem na cibulce, vmíchat hermelín nakrájený na kousky a nechat rozpustit. Po vychladnutí rozmíchat s malou majonézou. Vynikající! A Štěpáne a Bramborko, hodnoťte radši až poté, co recept vyzkoušíte.
Věra
|20. 9. 2006 09:40
ňamka - zkuste s obyčejnými houbami :-))
Ivana Kašparovská
|20. 9. 2006 08:22
Nemyslím si, že by tak nedobré jak někteří píšou. Obdobnou pomazánku (bez kmínu) kupuju v obchodě a je výtečná, takže určitě vyzkouším.
bramborka
|19. 9. 2006 19:46
To věřím Štěpáne,už jen po přečtení receptu jsem se oklepala.