Vnitřnosti máme strašně rádi, omáčky z nich taky, ale mám pocit, že takto se to dělat nemá. Proč do jídla rvát vegetu a polévkové koření klasik? Trochu jsem si o přípravě omáček z vnitřností četla na jiných stránkách, kde psali, že se má omáčka podlévat vývarem z vnitřností - tak získá tu masovou chuť, kterou se autor tohoto receptu snaží nahradit "chemickými" přípravky. Takže omáčka z vnitřností ano, tento recept už tak moc ne.... Ovšem stačí tento recept trochu upravit a jídlo to bude výborné.
Taky jste mohla popsat konkretne, copak se vam na tom nelibilo ci copak se vam nepodarilo....Urcite by se nasel nekdo, kdo by vam poradil :-\
Že vy neviete použiť kyslú smotanu, to je váš problém, tak neobviňujte zo svojej neschopnosti ani recept ani autora receptu.
Nechápu, zakysanou smetanu dávám a je to výtečné! Jen dělám pouze ze srdíček...
moc děkuju za zkažený oběd! :-$ prý zakysaná smetana..já blbá!