• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Žaludkovo-srdíčková omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Žaludkovo-srdíčková omáčka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Žaludkovo-srdíčková omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí játra 1 tácek
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 2,50
      dl mléko
    • 1
      lžíce mouka
    • 1
      lžička vegeta bylinková
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžička polévkové koření Klasik
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Vnitřnosti nakrájíme na menší kousky a povaříme doměkka v osolené vodě (asi 45 minut). Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vnitřnosti, osmahneme a zasypeme lžící mouky. Přilijeme přibližně 2,5 dcl mléka a nakonec vmícháme zakysanou smetanu a dochutíme vegetou, pepřem a trouchou polévkového koření Klasik.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Holandská omáčka

Holandská omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 12. 3. 2014 20:52

    Vnitřnosti máme strašně rádi, omáčky z nich taky, ale mám pocit, že takto se to dělat nemá. Proč do jídla rvát vegetu a polévkové koření klasik? Trochu jsem si o přípravě omáček z vnitřností četla na jiných stránkách, kde psali, že se má omáčka podlévat vývarem z vnitřností - tak získá tu masovou chuť, kterou se autor tohoto receptu snaží nahradit "chemickými" přípravky. Takže omáčka z vnitřností ano, tento recept už tak moc ne.... Ovšem stačí tento recept trochu upravit a jídlo to bude výborné.

  • pippiva
    pippiva | 26. 6. 2011 10:05

    Taky jste mohla popsat konkretne, copak se vam na tom nelibilo ci copak se vam nepodarilo....Urcite by se nasel nekdo, kdo by vam poradil :-\

  • J.Tereza | 26. 6. 2011 07:59

    Že vy neviete použiť kyslú smotanu, to je váš problém, tak neobviňujte zo svojej neschopnosti ani recept ani autora receptu.

  • Petr N. | 25. 6. 2011 16:01

    Nechápu, zakysanou smetanu dávám a je to výtečné! Jen dělám pouze ze srdíček...

  • sonia | 28. 5. 2011 15:19

    moc děkuju za zkažený oběd! :-$ prý zakysaná smetana..já blbá!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí játra Mléko Mouka Olej Pepř mletý Polévkové koření Vegeta Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocné řezy z listového těsta

Ovocno-tvarohový koláč

Ovocno-tvarohový koláč

Špenátovka

Špenátovka

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Fofr perník

Fofr perník

Slaný dort II.

Slaný dort II.

Křenová omáčka s vejcem

Křenová omáčka s vejcem

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Maková bábovka hrníčková a rychlá

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

276
Okurkové řezy s paprikou
Okurkové řezy s paprikou
79
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
49
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…
42
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
33
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Nový seriál o slavných vražedkyních: Hvězda Narcos šla donaha!

Nový seriál o slavných vražedkyních: Hvězda Narcos šla donaha!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Žabí očka, varianta ořechová
Žabí očka, varianta ořechová
Žabinec vodníka Česílka
Žabinec vodníka Česílka
Žahour
Žahour
Žampionová játra
Žampionová játra
Žampionová omáčka s rajčatovým protlakem
Žampionová omáčka s rajčatovým protlakem
Žampionová placka
Žampionová placka
  • Recepty.cz
  • Žaludkovo-srdíčková omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact