![Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem](https://ms1.ostium.cz/instance/web-recepty/jm8iXZqM/h222w297t.jpg)
A dneska sem to dell a nemel citrony tak tam nalil trosku vody z kiselich okurek a taky dobre :)
ja tam este pridavam trosku citronove šťávy na lepsi chut :)
A ty jsi zase odbornost sama v jakémkoliv směru co...
Souhlasím s váma:) I já ocením i ty primitivní recepty, a za ně sem moc ráda!!!:)
Ja jsem v cizine a nejsm zadna extra kucharka,tak na net koukam casto a obcas si nemuu naneco vzpomenout,tuhle zalivku dela maminka, jen jsem hledala priblizny pomer, pridavam teda jeste oliv.olej, jako zacatecnik jsem vdecna za kazdy I sebe banalnejsi recept (od jednoduchych ke slozitejsim),jinak jsem seve francii naucila zalivku 1/2-1lzice horcice moutard Dijon,2 lzice octa (ruzovy nebo normal),promichat,nechat spojit a pridat 3 lzice oleje(normal nebo olivovy) :-) trosku jina chut zalivky diky horcici,pouzivala to na ekankovy salat,ale lze I na hlavkovy
Výborně, moc dějuji. Dělala jsem poprvé, protože tenhle salát dělala vždycky babička. Jsem ráda, že to už umím.
já tam přídávám lžičku až dvě oleje...ale může být i olivový...
:-) salát je bez chuti :-(
je bez chuti. :-D
Jen bych podtkl že do toho klasického receptu patří špek..jen do sklovata osmahnout zalít vodou a přidat další přísady..nechat mírně zchládnout a teprve pak zamíchat se salátem
Tento recept je opravdu dobrý, znám ho ale také málo kdy se mi podaří trefit poměr. Chtěla bych se zeptat, zda náhodou neznáte recept na zálivku na čínské zelí - to co dělávají v restauracích - moc mi chutná, ale nemohu přijít na to, jak to dělají :) Asi je to taky primitivní recept, ale kdyby někdo věděl, byla bych ráda za radu. Děkuji.
Taky se přidávám k začátečníkům, radší více receptů vysvětlených "polopatě". děkuji
Taky se přidávám k začátečníkům, radší více receptů vysvětlených "polopatě". děkuji
Miluji tuto zálivku a vylepšuji jí smetanou. Hezký den :)
Už mlynár v Babičce hovoril:"Proti gustu žádný dišputát" a preto sa divím p. Červenková, že kritizujete recept ktorý vy síce poznáte, ale to neznamená, že ho pozná každý. Pre začínajúcich kuchárov je niekedy problémom i to, čo sa skúseným zdá ako vy hovoríte "primitívne" jednoduché - pre mňa to bola zápražka (zásmažka),lebo v žiadnej klasickej kuchárke nebol popis. Pomohla mi až kniha pre začínajúcich kuchárov. A keď tento recept poznáte, prečo sa ním zaoberáte? Keby to tu robil každý, tak by bol server stále zahltený. A mimochodom, dá sa to povedať aj slušnejšie, takéto komentáre ma vždy sklamú, lebo kazia tú peknú atmosféru ochotnej pomoci, čo tu je (zatiaľ). Želám Vám pekný deň a menej zlosti v živote.
já děkuji za recept!!! Určitě každý kdo vaří dvacet let jí zná, ale já jsem jí dělala poprvé a opravdu se mi recept moooooc hodil.Takže prosím klidně víc "primitivních" receptů, pro nás, co sem chodí pro pomoc v začátcích.
Paní Evo, našel jsem od Vás pouze 2 neprimitivní recepty Šmakoun se sezamem + Zapečené těstoviny se špenátem a tofu :-)
Kombinace ocet, cukr, pepř je odpornost v jakémkoliv poměru.
Vím že jde o "primitivní" recept ale jak říká paní Tereza, chodí sem i začátečníci, a není lehké namíchat ten správný poměr. Proto jsem ho sem dala
Teda Evička, vy ste sa skutočne realizovali...Zabúdate, že tu chodia aj začínajúce kuchárky a nie všade sa používa takáto zálievka a sú aj ľudia, ktorí ju nepoznajú.
Mňam tak tenhle recept se mi vážně hodí, mám to strašně ráda a nikdy jsem nestrefila poměr surovin, dneska se mi konečně povedla a byla výborná!Já jsem třeba z těch, co ocení i takovéto "primitivní" recepty, vařit umím, ale ne vše si člověk pamatuje...Děkuji!
jak sem může někdo psát takhle primitivní recept, každý tuhle zálivku zná, navíc si jí dělá podle chuti..