Vše dohromady smícháme a nakonec přidáme tuhý sníh. Pečeme ve vymazané a vysypané formě na bábovku. ŽU-ŽU se peče pomalu a radši zkoušejte párátkem jestli je hotová.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Dobešová
|24. 8. 2005 13:00
kDYŽ TO JE K NEJÍDLU tak vyzkoušej strouhanou tvarohovou buchtu.Pokud budou námitky ráda bych věděla co dobrého umí náš tajemný krityk XY !!!
XY
|23. 8. 2005 22:28
K nejídlu
Lenka Dobešová
|17. 8. 2005 15:58
Ano, žloutky dejte do těsta a z bílků ušlehejte sníh.
Renáta Piskořová
|17. 8. 2005 13:54
Žloutky se přidávají do těsta,nebo použijeme z vajíček pouze bílky na sníh?Děkuji.
Lenka Dobešová
|16. 8. 2005 14:15
Aby jsem nezapoměla,tvaroh musí být klasický tuhý v kostce.
Lenka Dobešová
|16. 8. 2005 14:10
Paní Marie. Pečte to skoro na nejmenší teplotě.Já mám doma plynový sporák a peču to na malým a pomalu.Nebojte se,zatím se mi nestalo,že by se žu-žu srazilo.Skuste a poznáte sama, je to opravdu moc dobrý zákusek.
marie krejzarova
|15. 8. 2005 20:58
Na jakou teplotu asi pečeme?Asi se to může lehce srazit.