Nejprve uvaříme vodu. Poté do ní dáme bujón, po rozpuštění bujónu ve vodě přidáme zeleninu a majoránku. Podle chuti osolíme a opepříme a navrch (těsně před podáváním polévky) nasypeme do ní petrželku. Podáváme s chlebem. Tato polévka mi opravdu moc chutná, protože má pestrou chuť.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marie
|16. 8. 2007 12:47
Dělám také, ale pro zjemnění ještě přihodím tavený sýr, nastrouhám eidam. Také doporučuji do ní nastrouhat mrkev a celer, je pak zeleninovější...je to rychlé a vynikající
Lenka K.
|18. 7. 2006 14:30
Tato polévka asi bude chutnat každému jinak, podle toho, jakou do ní dá zeleninu. Takže ona pestrá chuť, jak zmiňujete, je dosti diskutabilní. Já osobně zeleninové polévky miluju, takže bych se na ní opravdu vyřádila, ale najdou se tací, kteří musí mít jaksi všechny ingredience předepsané. Nebo to má být recept "Každý si tam dejte,co chcete"?