• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet v listovém těstě
Napište svůj komentář k receptu

Zaječí hřbet v listovém těstě

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zaječí hřbet v listovém těstě
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g zaječí hřbet
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 3
      snítka estragon
    • 1
      snítka tymián
    • 2
      snítka petržel
    • 8
      plátek pršut
    • mouka (na poprášení)
    • 150
      g listové těsto
    • 1
      ks žloutek
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • balzamikový ocet (k podávání)

Postup přípravy receptu

1
Očištěné a odblaněné maso rozkrojte na osm asi 5cm kousků. Olej rozehřejte v pánvi a maso na něm ze všech stran opečte. Vyjměte z pánve a nechte vychladnout. Opláchnuté a osušené bylinky nadrobno nasekejte a maso v nich ze všech stran obalte. Osolte, opepřete a zabalte do plátků uzeniny.
2
Na moukou poprášené pracovní ploše rozválejte těsto a rozkrojte na pět dílů, do každého dobře zabalte připravené maso, konce dobře uzavřete. Žloutek rozmíchejte ve vodě a potřete jím balíčky s masem. Ozdobte případně odkrojky těsta, posypte kmínem. Dejte na 20 minut do chladu, troubu mezitím předehřejte na 230 °C. Balíčky položte na plech a pečte 10 minut. Při podávání maso zakapávejte balzamikovým octem, který krásně odpíchne jeho chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Uzená kotleta v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Estragon Kmín Listové těsto Mouka Olivový olej Pepř mletý Petržel Pršut Sůl Tymián Zaječí hřbet Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková polévka s krupicí

Pórková polévka s krupicí

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Vepřové maso s hráškem na smetaně

Lovecké řízky

Lovecké řízky

Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka

Plněné rohlíky jako jednohubky

Plněné rohlíky jako jednohubky

Kapustová polévka s vločkami a klobáskou

Kapustová polévka s vločkami a…

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Utopenci podle Gajzy

Utopenci podle Gajzy

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

343
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
95
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
93
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
46
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
33
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
Zaječí parfait s želé z granátového jablka
Zaječí parfait s želé z granátového…
Zaječí paštika s cibulkou
Zaječí paštika s cibulkou
Zakázaná buchta
Zakázaná buchta
  • Recepty.cz
  • Zaječí hřbet v listovém těstě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact