Dáme vařit vodu s polévkovým kořením, možno masox, kari, chilli, garam masalu, česnek atd. Mezitím nakrájíme rohlík na kostky drobnější než do knedlíků, vložíme do vařící vody, dále zavaříme vidličkou namačkaný tavený sýr.
2
Můžeme přidat sušené nebo čerstvé zelené koření opět dle vlastní chuti, a je to hotovo - dobře to léčí nachlazený krk!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dagmar Dvořáčková
|12. 10. 2008 18:28
Přidala jsem hned 2 tavené sýry, asi 1dcl. smetany, trochu vegety a větší množství česneku. Opravdu moc dobré. Přidala jsem kostičky osmažené hosky a strouhaný sýr na posypání.
Milada Ledvinová
|27. 2. 2006 14:31
Garam masala je příjemná a jemná, orientální směs koření, vhodná k masům, zelenině. Je k dostání ledaskde, určitě v Praze v Tesku ji mají.