Maso a všechny další suroviny dáme do mísy, důkladně promícháme, v případě, že je směs řídká, přidáme strouhanku.Z masa uděláme kuličky, které před grilováním stlačíme do placky.Grilujeme z každé strany cca 6 minut a v polovině opékání přidáme na gril i plátky slaniny.Opéct můžeme klidně i cibuli.
2
Housky rozpůlíme, na spodní polovinu položíme maso, plátek sýra, slaninu, plátky cibule, zakápneme kečupem, hořčicí nebo ochucenou majonézou - dle chuti, přiklopíme vrchním dílem housky a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Šárka Rudyšová
|16. 5. 2015 19:56
Všichni se cpali jako o život :-D
Míla
|6. 4. 2015 12:07
Máme víceúčelový krb s udírnou
http://www.zahradnikrbyveris.cz/krby/viceucelovy-krb-s-udirnou-provedeni-e
Zvládá v podstatě veškerou přípravu masa..
:-) :-) :-)
Matyášek
|14. 9. 2011 14:35
Včera jsme grilovali a mimo jiného i tyhle burgery, chutnaly dobře, jen doporučuji nedávat moc strouhanky a ochucené maso spíš nechat proležet, ono má pak jinou konzistenci, než když se zamíchá a hned tepelně upravuje. Jinak můžu jen doporučit.
Koukám, že tě dnešní sluníčko naladilo na grilování :-)) Já už se také nemůžu dočkat, dávám si recepis do oblíbených a jdu se juknout na tvoje ostatní grilovací nápady. Martina