Žahour: vše dáme do kastrůlku, přivedeme k varu a rozvaříme.
2
Podáváme s kynutýmy knedlíky. Je to výborné a jednoduché. Skvělá "náhražka" za klasické plněné knedle s borůvkama. Kdo má rád, může knedlíky ještě posypat strouhaným tvarohem, popř. si dosladit moučkovým cukrem přímo na talíři.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zita Matejkova
|9. 5. 2008 23:25
A já mám zase připomínku k zahuštění moukou, to vůbec není nutné. Já to dělám pouze se smetanou,máslem a rumem a nic nezahušťuji a samozřejmě s cukrem :D
Anna Č.
|9. 5. 2008 19:02
Také jsem chtěla množství kvasnic připomínkovat,já bych volila méně než 1/2 kostičky á 42 g.
Hela -
|9. 5. 2008 17:12
Není těch kvasnic na 300 g mouky moc? Vždyť tam musí být cítit.
Anna Č.
|8. 5. 2008 21:47
Není mléka málo? Mně by k množství mouky odpovídalo spíše 150 ml.