• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zadělávané fazolky
Napište svůj komentář k receptu

Zadělávané fazolky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zadělávané fazolky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce olej
    • sůl
    • 60
      g máslo
    • 30
      g hladká mouka
    • 500
      g fazolové lusky
    • 1
      ks cibule
    • pepř mletý
    • cukr
    • ocet

Postup přípravy receptu

1
Maso odblaníme, omyjeme a osušíme. Pak je vložíme do horké vody, rychle přivedeme k varu a poté vodu osolíme. Vaříme asi dvě a půl hodiny doměkka. Uvařené maso vyjmeme a vývar si ponecháme. Z másla mouku připravíme světlou jíšku, kterou necháme vychladnout. Fazolky omyjeme a konce odkrojíme. Na rozehřátém oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme fazolky, osolíme, opepříme a podlijeme vývarem z masa. 100 ml vývaru si necháme na rozředění jíšky, kterou dobře prošleháme a přidáme k poloměkkým fazolkám. Na mírném ohni ještě 20 minut povaříme. Fazolky ochutíme cukrem, octem, dobře promícháme a přidáme kostky masa. Vše společně krátce prohřejeme. Teplé fazoly s masem rozdělíme na talíře a podáváme s opečenými nebo vařenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Loupáčky zadělávané v domácí pekárně

Dušené zelí - zadělávané

Dušené zelí - zadělávané

Měkké škvarkové placky pro lenochy - zadělávané v pekárně

Měkké škvarkové placky pro lenochy -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 16. 5. 2011 13:24

    ...jeste pridavam foto s "natrhanym" masem. :-[

  • Tereza T
    Tereza T | 16. 5. 2011 10:37

    Opraveno, díky.

  • pippiva
    pippiva | 15. 5. 2011 17:35

    Velice chutne, jen diky mym tupym nozum jsem nebyla schopna nakrajet uvarene maso na kostky, takze bylo spis natrhane, ale to na chuti neubralo. ;-)

  • pippiva
    pippiva | 14. 5. 2011 16:47

    Prosim opravit mnozstvi oleje v ingrediencich.

  • Miluška | 22. 10. 2006 22:20

    Já přidávám k fazolkám ještě mrkev na kolečka a hrášek. Moc dobré jídlo.....

  • Sabrina von Gathen | 14. 4. 2005 16:41

    Prave jsme dojedli tyto vynikajici fazolky. ale myslim ze asi brzo si pujdu pro druhy pridavek:-))) to bylo fakt dobry, lehky a celkem is snadny na uvareni. doporucuji vyzkouset. pa Sabrina

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Fazolové lusky Hladká mouka Hovězí maso Máslo Ocet Olej Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí majonéza

Domácí majonéza

Vepřové závitky v římském hrnci

Vepřové závitky v římském hrnci

Chleba s křupavou kůrkou

Chleba s křupavou kůrkou

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem

Okurkový salát s jogurtem a…

Rychlovka čína

Rychlovka čína

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

84
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
67
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Uzená polévka s kroupami…
38
Tuňákové těstoviny
Tuňákové těstoviny
35
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
29
Tandoori masové nudličky - minutka
Tandoori masové nudličky…

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Bratr Šoposké Antonio: Pletli si mě s Marikou

Bratr Šoposké Antonio: Pletli si mě s Marikou

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Další doporučené recepty:

Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní salát
Zahradní salát
Zaječí hřbet v listovém těstě
Zaječí hřbet v listovém těstě
  • Recepty.cz
  • Zadělávané fazolky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact