• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
Napište svůj komentář k receptu

Zabijačkový guláš

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 90
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabijačkový guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřová plec
    • 250
      g vepřová játra
    • 250
      g vepřové maso srdce
    • 70
      g sádlo
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pálivá paprika
    • kmín
    • 80
      g hladká mouka
    • sůl
    • 3
      stroužek česnek 1-3
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou. Jakmile se maso začne vařit, vložíme na kostky nakrájená srdce a játra. Posypeme kmínem a uvaříme do poloměkka.
2
Nakonec vše zahustíme dle zvyklosti a dochutíme solí, česnekem a majoránkou. Zvolna uvaříme doměkka.
3
My vícero vnitřností nepoužíváme, ale vy si je můžete doplnit dle libosti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Popcorn
    Popcorn | 11. 10. 2022 18:07

    Zabijačkový guláš s paprikou? Zahušťuje se mozečkem. Tento recept nedoporučuji. Všechno úplně jinak než to má být. ? :''D

  • lada | 21. 10. 2016 10:10

    tak tohle je jen nahrazka zab.gulase,stari reznici ho delaji jinak,ja ho delam podle nich,jinak pece se v troube za obcasneho prilevani vody,nesmi plavat,chybi zde nove koreni,postup mam jiny a mozecek se rozsleha z vejcem a zahusti,muze se i zaprasit moukou.Pridam malinko nastrouhaneho mus.orisku,gulas je uplne jiny a kazdy kdo ho u me ji si muze vyliznout oko :D.tak to delaji reznici mistri =-O

  • Dáda | 24. 3. 2014 15:28

    Výpada velice delikatesně a pro ty lidi kteří nemusí mozečky a podobny fůj věci ,tak tenhle guláš je dobrá alternatyvá ,tak brzké době si ho uvařím určo bude nam nam ....

  • Kosmos | 30. 11. 2013 09:01

    Kdo zapomene při zabíjačkovém guláši na mozeček, ten nepíše o zabíjačkovém guláši. :-)))

  • Miruna | 24. 4. 2013 15:18

    Zabijačkovému guláši se u naší babičky říkalo "partička", peče se v troubě , jsou tam všechny vnitřnosti, maso i jazyk a zahušťuje mozečkem, s gulášem vařeném na plotně ve vodě to má opravdu málo společného.

  • Karel | 18. 2. 2013 18:10

    Ano smažák,pečený v troubě, vybrané kousky masa,játra,srdce,ledvinky,koření,cibuli a zahustěný krví.

  • Pavel 10 | 4. 11. 2012 23:55

    A kde máš nové koření.A jinak zabijačkový guláš-smažák se peče nebo dusí v troubě a zahušťuje se mozečkem a není li k dispozici tak strouhankou(špetka) a místo mozečku se tam přidá a rozmíchá vejce.Smažená cibulka se usmaží zvlášť a během pečení nebo dušení se teprve přidává a to z důvodu pravidelného osmažení a to do zlatohněda.aJEŠTĚ DO ORIGINÁLU PATŘÍ LEDVINKY.

  • Jary | 19. 10. 2012 17:59

    Je vážně dobrý,každý rok ho děláme o zabíjačce a je pravda,že z čerstvého je nejlepší,ale i tenhle je super!

  • Jarouš | 23. 6. 2012 16:22

    Škoda, že jste neochutnali opravdový zabijačkový guláš.

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:35

    To se teda fakt divím. (Asi malé nároky, nebo za uášima čokoládu.) :-D

  • Šulda | 20. 6. 2012 08:33

    Zabijačkový? Kde je mozeček?

  • moravák | 9. 5. 2012 09:13

    zase ta hladká mouka :'( střídka chleba tam patří, ale já tam hodím krajíc chleba bez kůrky a pokud to povaříte 10 min. tak se to krásně rozvaří a zhoustne

  • Filip | 13. 7. 2007 13:44

    Ted sem ho delal myslim ten gulas a moc se mi nepoved dost sem ho pripalil vylil sem u toho sirup a brachovi moc nechutnal a asi mi natluce.

  • Ďuďánek | 16. 3. 2007 09:17

    Musím říct že to bylo strašně ale strašně dobré :)

  • Kajkuliina | 17. 2. 2007 08:19

    Nic lepšího jsme s manželem snad nejedli. Oblizovali jsme se až za ušima. Manžel konstatoval, že tohle by mohl komzumovat obden. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vepřový Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hladká mouka Kmín Majoránka Pálivá paprika Paprika - sladká Sádlo Sůl Vepřová játra Vepřová plec Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Lasagne s rajčaty

Lasagne s rajčaty

Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Tagliatelle se špenátem a houbovou…

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Sýrové kuličky-smažené

Sýrové kuličky-smažené

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Houbové kroupy se zelím

Houbové kroupy se zelím

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

175
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
53
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
32
Tvarohová štóla
Tvarohová štóla
18
Zapečená cuketa
Zapečená cuketa
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Seriálový krasavec Böhm: Otevřeně o životě s partnerem!

Seriálový krasavec Böhm: Otevřeně o životě s partnerem!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Zabijačkové palačinky
Zabijačkové palačinky
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkové řízky v chlebové strouhance
Zabijačkový guláš
Zabijačkový guláš
Zadělávané fazolky
Zadělávané fazolky
Zahradní hamburgery - grilované
Zahradní hamburgery - grilované
  • Recepty.cz
  • Zabijačkový guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact