Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájené maso, zasypeme sladkou a pálivou paprikou, promícháme a zalijeme vroucí vodou. Jakmile se maso začne vařit, vložíme na kostky nakrájená srdce a játra. Posypeme kmínem a uvaříme do poloměkka.
2
Nakonec vše zahustíme dle zvyklosti a dochutíme solí, česnekem a majoránkou. Zvolna uvaříme doměkka.
3
My vícero vnitřností nepoužíváme, ale vy si je můžete doplnit dle libosti.
Zabijačkový guláš s paprikou? Zahušťuje se mozečkem. Tento recept nedoporučuji. Všechno úplně jinak než to má být. ?
lada
|21. 10. 2016 10:10
tak tohle je jen nahrazka zab.gulase,stari reznici ho delaji jinak,ja ho delam podle nich,jinak pece se v troube za obcasneho prilevani vody,nesmi plavat,chybi zde nove koreni,postup mam jiny a mozecek se rozsleha z vejcem a zahusti,muze se i zaprasit moukou.Pridam malinko nastrouhaneho mus.orisku,gulas je uplne jiny a kazdy kdo ho u me ji si muze vyliznout oko .tak to delaji reznici mistri =-O
Dáda
|24. 3. 2014 15:28
Výpada velice delikatesně a pro ty lidi kteří nemusí mozečky a podobny fůj věci ,tak tenhle guláš je dobrá alternatyvá ,tak brzké době si ho uvařím určo bude nam nam ....
Kosmos
|30. 11. 2013 09:01
Kdo zapomene při zabíjačkovém guláši na mozeček, ten nepíše o zabíjačkovém guláši. :-)))
Miruna
|24. 4. 2013 15:18
Zabijačkovému guláši se u naší babičky říkalo "partička", peče se v troubě , jsou tam všechny vnitřnosti, maso i jazyk a zahušťuje mozečkem,
s gulášem vařeném na plotně ve vodě to má opravdu málo společného.
Karel
|18. 2. 2013 18:10
Ano smažák,pečený v troubě, vybrané kousky masa,játra,srdce,ledvinky,koření,cibuli a zahustěný krví.
Pavel 10
|4. 11. 2012 23:55
A kde máš nové koření.A jinak zabijačkový guláš-smažák se peče nebo dusí v troubě a zahušťuje se mozečkem a není li k dispozici tak strouhankou(špetka) a místo mozečku se tam přidá a rozmíchá vejce.Smažená cibulka se usmaží zvlášť a během pečení nebo dušení se teprve přidává a to z důvodu pravidelného osmažení a to do zlatohněda.aJEŠTĚ DO ORIGINÁLU PATŘÍ LEDVINKY.
Jary
|19. 10. 2012 17:59
Je vážně dobrý,každý rok ho děláme o zabíjačce a je pravda,že z čerstvého je nejlepší,ale i tenhle je super!
Jarouš
|23. 6. 2012 16:22
Škoda, že jste neochutnali opravdový zabijačkový guláš.
Šulda
|20. 6. 2012 08:35
To se teda fakt divím. (Asi malé nároky, nebo za uášima čokoládu.) :-D
Šulda
|20. 6. 2012 08:33
Zabijačkový? Kde je mozeček?
moravák
|9. 5. 2012 09:13
zase ta hladká mouka střídka chleba tam patří, ale já tam hodím krajíc chleba bez kůrky a pokud to povaříte 10 min. tak se to krásně rozvaří a zhoustne
Filip
|13. 7. 2007 13:44
Ted sem ho delal myslim ten gulas a moc se mi nepoved dost sem ho pripalil vylil sem u toho sirup a brachovi moc nechutnal a asi mi natluce.
Ďuďánek
|16. 3. 2007 09:17
Musím říct že to bylo strašně ale strašně dobré
Kajkuliina
|17. 2. 2007 08:19
Nic lepšího jsme s manželem snad nejedli. Oblizovali jsme se až za ušima. Manžel konstatoval, že tohle by mohl komzumovat obden. :-)