• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zabalená vepřová panenka
Napište svůj komentář k receptu

Zabalená vepřová panenka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zabalená vepřová panenka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      vepřová panenka
    • 10
      plátek anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Panenky nakrájíme na silnější medailonky (nenaklepáváme) a každý obalíme plátkem slaniny. Svážeme silnou nití, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením.
2
Na rozpáleném oleji opékáme cca 4-6 minuty z každé strany. Slanina se musí začít vyškvařovat.
3
Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem. A nezapomeňte z hotových medailonků sundat nit.Převzato z časopisu Apetit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka na slanině

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou

Vepřová panenka s hříbkovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • silvik T.
    silvik T. | 31. 1. 2015 19:23

    Výborné masíčko.Zaprášilo se po něm :)

  • Ja Ja | 14. 5. 2010 19:54

    Bylo to výborné. Slanina držela i bez motání a párátek - přilnula k maso, jak tu již bylo napsáno!

  • recepty 73 | 22. 3. 2009 15:52

    Dělal jsem z jedné panenky-větší.Plátků slaniny jsem potřeboval mnohem víc a místo nitě jsem použil párátka.Šlo to raz,dva,žádné motání,slanina krásně přilnula k masu a párátka se dala krásně po upečení vyndat.Bylo to moc dobré.Minutka zase trochu jinak a divil jsem se,že to vůbec neprskalo.1*Jiří

  • Bára | 21. 11. 2006 19:29

    Doporučuji, bylo to výborné. Hodnotím 1.

  • Kamínek | 10. 10. 2006 15:44

    Maso předem nesolte,až když ho orestujete z obou stran na pánvi.Jinak vám pustí šťávu a chuť nebude tak výrazná

  • Klára | 2. 7. 2006 22:28

    Teda - to balení do anglické byla docela piplačka, ale výsledek stál za to. Určitě za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Koření Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kakaový koláč s tvarohem

Kakaový koláč s tvarohem

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Babiččin rychlý jogurtový koláč

Babiččin rychlý jogurtový koláč

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

Zapečené brambory se smetanou a…

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Rychlé červené karí s krevetami

Rychlé červené karí s krevetami

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

111
Smoothie bowl čokoládová s kokosovým mlékem a banánem
Smoothie bowl čokoládová…
95
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
51
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
48
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
45
Bábovka z kefíru hrníčková
Bábovka z kefíru…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

Místo tryzny mejdan? Dcery Petra Dopity (†77) plánují na pohřbu koncert

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Yellow Limono
Yellow Limono
YESenická kuřecí prsa
YESenická kuřecí prsa
Zabaione - Italský desert
Zabaione - Italský desert
Zabijačková polévka
Zabijačková polévka
Zabijačkové bramborové knedlíky
Zabijačkové bramborové knedlíky
Zabijačkové palačinky
Zabijačkové palačinky
  • Recepty.cz
  • Zabalená vepřová panenka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact