Rozšleháme vejce, špetku soli, polohrubou mouku a mléko. Asi 10 minut necháme odpočinout. 8-12 formiček vymažeme, naplníme a v troubě při 250 °C pečeme asi 12 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Luboš Pavlán
|17. 11. 2007 13:03
Hotový yorkshirský pudink se podobá palačince jen velmi vzdáleně. Obvykle se peče na vymaštěném plechu nebo v pekáči, kraje vyběhnou hodně vysoko a po celé ploče těsta se při pečení vytvářejí velké bubliny podobné "České středohoří" v malém.
Eva Červenková
|1. 7. 2007 18:59
ano, je to podobné palačinovému těstu, díky vejcím je trochu nafouknuté, mazlavé není
Zdenka Korábová
|29. 6. 2007 08:42
Má to vypadat jako palačinkové těsto? Ten poměr mléko mouka mi tak připadá, nezkoušela jsem to - prosím o doplnění, zda upečené těsto po upečení mazlavé až sražené