• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Vyzrazené rodinné tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vyzrazené rodinné tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehenní řízky
    • 1
      plátek slanina
    • kuřecí prsa
    • cibule
    • žampiony
    • plátkový sýr
    • sýr
    • sýr niva
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejraději dělám v remoskové misce - na dno pokladu slaninu (aby nebylo vidět dno), na ni mírně naklepané, osolené a opepřené stehenní řízky (aby nebyla vidět slanina), pak vrstvu cibule na širší kolečka. Zasypu strouhaným sýrem (decentně).
2
Další vrstva - žampiony syrové vysmažíme, zavařené rovnou. Zasypu hustě sýrem, nivou a vrch dokonale zakryjeme plátkovým sýrem. Dáme péct tak na 40 miut, já vždycky píchnu jehlicí, jestli je maso měkké.
3
Je to kalorické mámení, ale vynikající. Necháme vystydnout, krájíme jako dort a hosté mlaskají.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Melounové tajemství

Melounové tajemství

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 23. 9. 2008 20:58

    K zampionum: ja delam brambory zapecne se zampiony v mikrovlnce a chutna to uplne jinak, kdyz se zampiony zvlast osmazi na panvicce, tak jinak, ze mi nevadi se s tim piplat

  • Gábina H | 23. 9. 2008 13:25

    Leo, vždyť se ty žampiony pečou 40 minut, určitě nejsou syrové.

  • Lea Smithy | 23. 9. 2008 10:09

    Zavařené se nemusí smažit, ale čerstvé žampiony ano, asi bych je syrové nepožila :-))

  • Lucie Sedláčková | 22. 9. 2008 15:44

    Taky jsem recept vyzkoušela a prý všem moc chutnal... dala jsem tam sterilované žampiony a navrch uzený plátkový sýr

  • Di - | 9. 9. 2008 13:22

    Já bych řekla, že osmažené žampióny mají intenzívnější chuť a vůni.

  • ladislava staffenová | 9. 9. 2008 12:17

    Jako recept určitě velice dobrý. Ten hermelín bych zkusila i s tou nivou, ale souhlasím se Simčou - osobně bych ty žampiony zvlášť nerestovala, naopak dohromady se to spojí a má to skvělou chuť.A do tohohle bych ty konzervované dávala opravdu jen v nejvyšší nouzi.Ale musí to být dobré - vyzkouším!!

  • Simča Sládková | 9. 9. 2008 11:52

    Nepochopila jsem jen jednu věc: proč je nutné žampiony orestovat. Přece když se udělá dostatečně maso, musí být i žampiony...

  • Lucie Sedláčková | 9. 9. 2008 11:42

    taky jsem tento recept vyzkoušela a všem prý moc chutnal

  • Lucie | 10. 9. 2007 20:05

    tak jsem to uvařila a bylo to opravdu vynikající,manžel mě pochválil a dnes jsem to doporučila i své babičce,aby to zkusila

  • Anonym | 6. 9. 2007 22:37

    Bllééé - těch tuků je tam mooooooc

  • Lucie | 6. 9. 2007 09:35

    právě přemýšlím,co mám uvařit a všechny ingrediencetu mám.tak to zkusím.cítím,že to bude dobré

  • Zuzana Šindlerová | 27. 1. 2007 16:04

    Je to dobrůtka, hlavně ty žampionky tomu dají dobrou chuť. Dávala jsem čerstvé. Příště zkusím místo nivy hermelín, dávám rozhodně za 1.

  • leika | 23. 1. 2007 19:38

    doufám, že chutnalo..dělala jsem o víkendu a zase jsme se svíjeli blahem mňam

  • Nicole | 10. 1. 2007 15:23

    Zkusím,vypadá výtečně!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Kuřecí prsa Pepř mletý Plátkový sýr Slanina Sůl Sýr Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s bazalkou

Špagety s bazalkou

Hovězí maso na pepři

Hovězí maso na pepři

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Cizrna na rajčatech

Cizrna na rajčatech

Drobenkový mazanec (bochánek)

Drobenkový mazanec (bochánek)

Houbové flíčky-zapečené

Houbové flíčky-zapečené

Ovocný salátek

Ovocný salátek

Jáhlové placky

Jáhlové placky

Růžičky z listového těsta

Růžičky z listového těsta

Doporučujeme

20 minut
Letní těstoviny

Letní těstoviny

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

88
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
59
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
52
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry, které jsou ideální na teplé letní dny
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry,…
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku, perník, brownies nebo muffiny
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku,…
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
AHA.cz Domlácený Slováček skončil v nemocnici! Mrazivý ortel primáře

Domlácený Slováček skončil v nemocnici! Mrazivý ortel primáře

Mimibazar Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Itálie: Vysněná dovolená pro každého

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Puntíky jsou trendy pro každou ženu: Na co ale dát pozor ve zralém věku?

Puntíky jsou trendy pro každou ženu: Na co ale dát pozor ve zralém věku?

Ženy.cz 6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

6 maličkostí, které vám zlepší paměť i soustředění

Blesk.cz Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!

Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact