• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Vyzrazené rodinné tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vyzrazené rodinné tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehenní řízky
    • 1
      plátek slanina
    • kuřecí prsa
    • cibule
    • žampiony
    • plátkový sýr
    • sýr
    • sýr niva
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejraději dělám v remoskové misce - na dno pokladu slaninu (aby nebylo vidět dno), na ni mírně naklepané, osolené a opepřené stehenní řízky (aby nebyla vidět slanina), pak vrstvu cibule na širší kolečka. Zasypu strouhaným sýrem (decentně).
2
Další vrstva - žampiony syrové vysmažíme, zavařené rovnou. Zasypu hustě sýrem, nivou a vrch dokonale zakryjeme plátkovým sýrem. Dáme péct tak na 40 miut, já vždycky píchnu jehlicí, jestli je maso měkké.
3
Je to kalorické mámení, ale vynikající. Necháme vystydnout, krájíme jako dort a hosté mlaskají.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Melounové tajemství

Melounové tajemství

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 23. 9. 2008 20:58

    K zampionum: ja delam brambory zapecne se zampiony v mikrovlnce a chutna to uplne jinak, kdyz se zampiony zvlast osmazi na panvicce, tak jinak, ze mi nevadi se s tim piplat

  • Gábina H | 23. 9. 2008 13:25

    Leo, vždyť se ty žampiony pečou 40 minut, určitě nejsou syrové.

  • Lea Smithy | 23. 9. 2008 10:09

    Zavařené se nemusí smažit, ale čerstvé žampiony ano, asi bych je syrové nepožila :-))

  • Lucie Sedláčková | 22. 9. 2008 15:44

    Taky jsem recept vyzkoušela a prý všem moc chutnal... dala jsem tam sterilované žampiony a navrch uzený plátkový sýr

  • Di - | 9. 9. 2008 13:22

    Já bych řekla, že osmažené žampióny mají intenzívnější chuť a vůni.

  • ladislava staffenová | 9. 9. 2008 12:17

    Jako recept určitě velice dobrý. Ten hermelín bych zkusila i s tou nivou, ale souhlasím se Simčou - osobně bych ty žampiony zvlášť nerestovala, naopak dohromady se to spojí a má to skvělou chuť.A do tohohle bych ty konzervované dávala opravdu jen v nejvyšší nouzi.Ale musí to být dobré - vyzkouším!!

  • Simča Sládková | 9. 9. 2008 11:52

    Nepochopila jsem jen jednu věc: proč je nutné žampiony orestovat. Přece když se udělá dostatečně maso, musí být i žampiony...

  • Lucie Sedláčková | 9. 9. 2008 11:42

    taky jsem tento recept vyzkoušela a všem prý moc chutnal

  • Lucie | 10. 9. 2007 20:05

    tak jsem to uvařila a bylo to opravdu vynikající,manžel mě pochválil a dnes jsem to doporučila i své babičce,aby to zkusila

  • Anonym | 6. 9. 2007 22:37

    Bllééé - těch tuků je tam mooooooc

  • Lucie | 6. 9. 2007 09:35

    právě přemýšlím,co mám uvařit a všechny ingrediencetu mám.tak to zkusím.cítím,že to bude dobré

  • Zuzana Šindlerová | 27. 1. 2007 16:04

    Je to dobrůtka, hlavně ty žampionky tomu dají dobrou chuť. Dávala jsem čerstvé. Příště zkusím místo nivy hermelín, dávám rozhodně za 1.

  • leika | 23. 1. 2007 19:38

    doufám, že chutnalo..dělala jsem o víkendu a zase jsme se svíjeli blahem mňam

  • Nicole | 10. 1. 2007 15:23

    Zkusím,vypadá výtečně!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Kuřecí prsa Pepř mletý Plátkový sýr Slanina Sůl Sýr Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí medailonky na zelenině

Krůtí medailonky na zelenině

Starodávné buchty

Starodávné buchty

Řízečky naruby

Řízečky naruby

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Cuba libre

Cuba libre

Caesar salát jako z restaurace

Caesar salát jako z restaurace

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Dýňové plátky v kořeněném těstíčku

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

95
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
57
Výborný dresing
Výborný dresing
46
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
45
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
39
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact