• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Vyzrazené rodinné tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vyzrazené rodinné tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehenní řízky
    • 1
      plátek slanina
    • kuřecí prsa
    • cibule
    • žampiony
    • plátkový sýr
    • sýr
    • sýr niva
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejraději dělám v remoskové misce - na dno pokladu slaninu (aby nebylo vidět dno), na ni mírně naklepané, osolené a opepřené stehenní řízky (aby nebyla vidět slanina), pak vrstvu cibule na širší kolečka. Zasypu strouhaným sýrem (decentně).
2
Další vrstva - žampiony syrové vysmažíme, zavařené rovnou. Zasypu hustě sýrem, nivou a vrch dokonale zakryjeme plátkovým sýrem. Dáme péct tak na 40 miut, já vždycky píchnu jehlicí, jestli je maso měkké.
3
Je to kalorické mámení, ale vynikající. Necháme vystydnout, krájíme jako dort a hosté mlaskají.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Melounové tajemství

Melounové tajemství

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 23. 9. 2008 20:58

    K zampionum: ja delam brambory zapecne se zampiony v mikrovlnce a chutna to uplne jinak, kdyz se zampiony zvlast osmazi na panvicce, tak jinak, ze mi nevadi se s tim piplat

  • Gábina H | 23. 9. 2008 13:25

    Leo, vždyť se ty žampiony pečou 40 minut, určitě nejsou syrové.

  • Lea Smithy | 23. 9. 2008 10:09

    Zavařené se nemusí smažit, ale čerstvé žampiony ano, asi bych je syrové nepožila :-))

  • Lucie Sedláčková | 22. 9. 2008 15:44

    Taky jsem recept vyzkoušela a prý všem moc chutnal... dala jsem tam sterilované žampiony a navrch uzený plátkový sýr

  • Di - | 9. 9. 2008 13:22

    Já bych řekla, že osmažené žampióny mají intenzívnější chuť a vůni.

  • ladislava staffenová | 9. 9. 2008 12:17

    Jako recept určitě velice dobrý. Ten hermelín bych zkusila i s tou nivou, ale souhlasím se Simčou - osobně bych ty žampiony zvlášť nerestovala, naopak dohromady se to spojí a má to skvělou chuť.A do tohohle bych ty konzervované dávala opravdu jen v nejvyšší nouzi.Ale musí to být dobré - vyzkouším!!

  • Simča Sládková | 9. 9. 2008 11:52

    Nepochopila jsem jen jednu věc: proč je nutné žampiony orestovat. Přece když se udělá dostatečně maso, musí být i žampiony...

  • Lucie Sedláčková | 9. 9. 2008 11:42

    taky jsem tento recept vyzkoušela a všem prý moc chutnal

  • Lucie | 10. 9. 2007 20:05

    tak jsem to uvařila a bylo to opravdu vynikající,manžel mě pochválil a dnes jsem to doporučila i své babičce,aby to zkusila

  • Anonym | 6. 9. 2007 22:37

    Bllééé - těch tuků je tam mooooooc

  • Lucie | 6. 9. 2007 09:35

    právě přemýšlím,co mám uvařit a všechny ingrediencetu mám.tak to zkusím.cítím,že to bude dobré

  • Zuzana Šindlerová | 27. 1. 2007 16:04

    Je to dobrůtka, hlavně ty žampionky tomu dají dobrou chuť. Dávala jsem čerstvé. Příště zkusím místo nivy hermelín, dávám rozhodně za 1.

  • leika | 23. 1. 2007 19:38

    doufám, že chutnalo..dělala jsem o víkendu a zase jsme se svíjeli blahem mňam

  • Nicole | 10. 1. 2007 15:23

    Zkusím,vypadá výtečně!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Kuřecí prsa Pepř mletý Plátkový sýr Slanina Sůl Sýr Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Čínské masové placičky alá Zita Kabátová

Čínské masové placičky alá Zita…

Šafránové rizoto s cuketami

Šafránové rizoto s cuketami

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

73
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
26
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
19
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
13
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
11
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact