• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Vyzrazené rodinné tajemství

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vyzrazené rodinné tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso stehenní řízky
    • 1
      plátek slanina
    • kuřecí prsa
    • cibule
    • žampiony
    • plátkový sýr
    • sýr
    • sýr niva
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejraději dělám v remoskové misce - na dno pokladu slaninu (aby nebylo vidět dno), na ni mírně naklepané, osolené a opepřené stehenní řízky (aby nebyla vidět slanina), pak vrstvu cibule na širší kolečka. Zasypu strouhaným sýrem (decentně).
2
Další vrstva - žampiony syrové vysmažíme, zavařené rovnou. Zasypu hustě sýrem, nivou a vrch dokonale zakryjeme plátkovým sýrem. Dáme péct tak na 40 miut, já vždycky píchnu jehlicí, jestli je maso měkké.
3
Je to kalorické mámení, ale vynikající. Necháme vystydnout, krájíme jako dort a hosté mlaskají.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Keeftedes - rodinné Ťofty

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Melounové tajemství

Melounové tajemství

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 23. 9. 2008 20:58

    K zampionum: ja delam brambory zapecne se zampiony v mikrovlnce a chutna to uplne jinak, kdyz se zampiony zvlast osmazi na panvicce, tak jinak, ze mi nevadi se s tim piplat

  • Gábina H | 23. 9. 2008 13:25

    Leo, vždyť se ty žampiony pečou 40 minut, určitě nejsou syrové.

  • Lea Smithy | 23. 9. 2008 10:09

    Zavařené se nemusí smažit, ale čerstvé žampiony ano, asi bych je syrové nepožila :-))

  • Lucie Sedláčková | 22. 9. 2008 15:44

    Taky jsem recept vyzkoušela a prý všem moc chutnal... dala jsem tam sterilované žampiony a navrch uzený plátkový sýr

  • Di - | 9. 9. 2008 13:22

    Já bych řekla, že osmažené žampióny mají intenzívnější chuť a vůni.

  • ladislava staffenová | 9. 9. 2008 12:17

    Jako recept určitě velice dobrý. Ten hermelín bych zkusila i s tou nivou, ale souhlasím se Simčou - osobně bych ty žampiony zvlášť nerestovala, naopak dohromady se to spojí a má to skvělou chuť.A do tohohle bych ty konzervované dávala opravdu jen v nejvyšší nouzi.Ale musí to být dobré - vyzkouším!!

  • Simča Sládková | 9. 9. 2008 11:52

    Nepochopila jsem jen jednu věc: proč je nutné žampiony orestovat. Přece když se udělá dostatečně maso, musí být i žampiony...

  • Lucie Sedláčková | 9. 9. 2008 11:42

    taky jsem tento recept vyzkoušela a všem prý moc chutnal

  • Lucie | 10. 9. 2007 20:05

    tak jsem to uvařila a bylo to opravdu vynikající,manžel mě pochválil a dnes jsem to doporučila i své babičce,aby to zkusila

  • Anonym | 6. 9. 2007 22:37

    Bllééé - těch tuků je tam mooooooc

  • Lucie | 6. 9. 2007 09:35

    právě přemýšlím,co mám uvařit a všechny ingrediencetu mám.tak to zkusím.cítím,že to bude dobré

  • Zuzana Šindlerová | 27. 1. 2007 16:04

    Je to dobrůtka, hlavně ty žampionky tomu dají dobrou chuť. Dávala jsem čerstvé. Příště zkusím místo nivy hermelín, dávám rozhodně za 1.

  • leika | 23. 1. 2007 19:38

    doufám, že chutnalo..dělala jsem o víkendu a zase jsme se svíjeli blahem mňam

  • Nicole | 10. 1. 2007 15:23

    Zkusím,vypadá výtečně!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Kuřecí prsa Pepř mletý Plátkový sýr Slanina Sůl Sýr Sýr Niva Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Svratecký guláš

Svratecký guláš

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Lasagne se slaninou a kyselým zelím

Lasagne se slaninou a kyselým zelím

Maso jako z KFC

Maso jako z KFC

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a žmolenkou

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…

Lokše (langoše)

Lokše (langoše)

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Salámový dort

Salámový dort

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

68
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Dýňové nebo mrkvové…
57
Ananasovo-kokosová roláda "Piña Colada"
Ananasovo-kokosová…
39
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
34
Grilované vepřové s bramborovým salátem
Grilované vepřové s…
33
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Kráska Alagia přiznala bolest kvůli vztahu s Pájou: Šikana a nenávist!

Kráska Alagia přiznala bolest kvůli vztahu s Pájou: Šikana a nenávist!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Vyzrazené rodinné tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact