Ti, co majú pekárnu vědí, že první se dává tekutina a potom následují všechny sypké ingredience. Slunečnice, sezam, lněné semínko se dává ihned, nemusíte čekat na zvukový signál. Používám program normal (trvá 2,4 h).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika
|8. 4. 2012 00:06
Dobrý večer,chci se zeptat-kde mohu sehnat pšeničný šrot??Děkuji za odpověď.
Jana Sochová
|29. 3. 2010 13:24
Dobrý a poctivý chlebík.
Máří
|27. 3. 2008 23:29
Autor není znám, nicméně by stálo za to opravit množství droždí - sušeného určitě ne celý balíček, ale 1 lžička (2 g) a čerstvého tak 15 g. Z čerstvého nepeču, ale kostka je 42 g a paní Tereza dává 1/3, což by odpovídalo.
Tereza J.
|27. 3. 2008 21:44
Quick, nie je to paskvil, aj keď to na obrázku tak vyzerá. Bol to jeden z mojich prvých chlebov, a dala som tam namiesto sušeného droždia 1/2 balíčka čerstvého. Nemala som skúsenosti, a tá polka bola veľa, teraz dávam na 1 chlebík len 1/3. Preto ten chlebík rýchlo nakysol a potom trocha spadol, tým vznikli tie uši. Až ho najbližšie upečiem, fotku pošlem novú, ale chuťove je skutočne veľmi dobrý. Keby som bola použila predpísané množstvo sušeného droždia, možno by to bolo tak ako má byť.
Quick
|27. 3. 2008 19:55
Podle fotky to vypadá na paskvil.Chleba nejdříve hodně vykynul a pak spadl a nestačil do pečení dokynout.
Tereza J.
|6. 1. 2008 09:29
Včera som zabudla dať 1, tak to dnes naprávam:))) Chlieb bol ozaj výborný.
Tereza J.
|4. 1. 2008 18:04
Tak môj prvý chlebík je upečený a už aj zjedený:))) Robila som podľa tohto receptu, akurát som namiesto celozrnej múky použila pohánkovú múku. Dala som slnečnicové aj sezamové semienka. Chlebík je ozaj super.
Anndy KV
|21. 9. 2006 18:30
Těsto nepřeteče! Je jedno jakou máte pekárnu, většina receptů je na 500g mouky, což tady je. Je to klasický chlebík. Akorát bych místo 1bal sušeného droždí dala jen 1lžičku a čerstvého 1/4kostičky
Tissi
|8. 6. 2006 11:07
V pečení jsem úplný začátečník, tak se chci zeptat ... pro jaký typ pekárny je tento recept? Aby mi pak třeba těsto nepřeteklo. Díky