• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Výživný chléb pro domácí pekárnu
Napište svůj komentář k receptu

Výživný chléb pro domácí pekárnu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      dl voda
    • 250
      g celozrnná mouka
    • 250
      g hladká mouka
    • 75
      g pšeničné klíčky
    • slunečnicová semínka
    • sezam
    • lněná semínka
    • 1
      lžička sůl
    • 40
      g droždí
    • 75
      g pšeničný šrot
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Ti, co majú pekárnu vědí, že první se dává tekutina a potom následují všechny sypké ingredience. Slunečnice, sezam, lněné semínko se dává ihned, nemusíte čekat na zvukový signál. Používám program normal (trvá 2,4 h).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Jogurtový chléb pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Veronika | 8. 4. 2012 00:06

    Dobrý večer,chci se zeptat-kde mohu sehnat pšeničný šrot??Děkuji za odpověď.

  • Jana Sochová | 29. 3. 2010 13:24

    Dobrý a poctivý chlebík.

  • Máří | 27. 3. 2008 23:29

    Autor není znám, nicméně by stálo za to opravit množství droždí - sušeného určitě ne celý balíček, ale 1 lžička (2 g) a čerstvého tak 15 g. Z čerstvého nepeču, ale kostka je 42 g a paní Tereza dává 1/3, což by odpovídalo.

  • Tereza J. | 27. 3. 2008 21:44

    Quick, nie je to paskvil, aj keď to na obrázku tak vyzerá. Bol to jeden z mojich prvých chlebov, a dala som tam namiesto sušeného droždia 1/2 balíčka čerstvého. Nemala som skúsenosti, a tá polka bola veľa, teraz dávam na 1 chlebík len 1/3. Preto ten chlebík rýchlo nakysol a potom trocha spadol, tým vznikli tie uši. Až ho najbližšie upečiem, fotku pošlem novú, ale chuťove je skutočne veľmi dobrý. Keby som bola použila predpísané množstvo sušeného droždia, možno by to bolo tak ako má byť.

  • Quick | 27. 3. 2008 19:55

    Podle fotky to vypadá na paskvil.Chleba nejdříve hodně vykynul a pak spadl a nestačil do pečení dokynout.

  • Tereza J. | 6. 1. 2008 09:29

    Včera som zabudla dať 1, tak to dnes naprávam:))) Chlieb bol ozaj výborný.

  • Tereza J. | 4. 1. 2008 18:04

    Tak môj prvý chlebík je upečený a už aj zjedený:))) Robila som podľa tohto receptu, akurát som namiesto celozrnej múky použila pohánkovú múku. Dala som slnečnicové aj sezamové semienka. Chlebík je ozaj super.

  • Anndy KV | 21. 9. 2006 18:30

    Těsto nepřeteče! Je jedno jakou máte pekárnu, většina receptů je na 500g mouky, což tady je. Je to klasický chlebík. Akorát bych místo 1bal sušeného droždí dala jen 1lžičku a čerstvého 1/4kostičky

  • Tissi | 8. 6. 2006 11:07

    V pečení jsem úplný začátečník, tak se chci zeptat ... pro jaký typ pekárny je tento recept? Aby mi pak třeba těsto nepřeteklo. Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Domácí pekárna Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celozrnná mouka Droždí Hladká mouka Lněná semínka Olivový olej Pšeničné klíčky Pšeničný šrot Sezam Slunečnicová semínka Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Čočková polévka s rajčaty

Čočková polévka s rajčaty

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Hovězí guláš s domácím Bavorským knedlíkem

Hovězí guláš s domácím Bavorským…

Guláš s hlívou ústřičnou

Guláš s hlívou ústřičnou

Borůvkové muffiny - rumové

Borůvkové muffiny - rumové

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

49
Sekaná v bramborovém těstě
Sekaná v bramborovém…
39
Dýňová tortila
Dýňová tortila
32
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
32
Máslové řízky
Máslové řízky
31
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Vývar se šunkovými knedlíčky
Vývar se šunkovými knedlíčky
Vyzkoušený skvělý bezlepkový chleba
Vyzkoušený skvělý bezlepkový chleba
Výživná polévka z drůbežích prsíček
Výživná polévka z drůbežích prsíček
Whiskey Sour - koktejl
Whiskey Sour - koktejl
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Wrap s pečenými batáty, čočkou a kozím sýrem
Wrap s pečenými batáty, čočkou a kozím…
  • Recepty.cz
  • Výživný chléb pro domácí pekárnu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact