Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové těsto na slano i sladko
Bramborové knedlíky ze studených…
Námořnické kotlety
Roštěnky na špeku
Americký ořechový koláč
Kmínový pšenično-žitný chléb
Pizza s cuketou
Bezinkový džem (rosol) - květový
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Tortilla s paprikou a pórkem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…